ABT Catering, sağlıklı ürün üretiminin yalnız tat ve lezzetin bir arada sunumundan oluşmadığı, üretim alanının temel şartlarının da yasal yönetmeliğe ve ilgili mevzuatlara uygun, alt yapı kalitesi yüksek bir üretim merkezinde gerçekleşmesi gerektiği bilincinde olup bunun haklı gururunu yaşamaktadır. Bu bilinç çerçevesinde, Gıda Mühendisimiz tarafından tüm üretimimizlerde hijyen kalitesi ölçümleri ve personelin sağlık durumunun takibi yapılmakta, personele sürekli hijyen ve sanitasyon eğitimleri verilmektedir. Her zaman temiz, sağlıklı ve güvenilir ürünleri; bilgi ve tecrübelerimizi kullanarak, tüm kaynaklarımızı seferber ederek fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik yönden bulaşma olmamış ürünleri, müşterilerimize garanti etmek bu doğrultudaki tek hedefimizdir.
Amacımız her zaman gelişim ve iyileştirmeyi sağlayarak daha iyiyi sunmaya çalışmak. Müşterilerimizin memnuniyeti için, doğal ve taze ürünler seçip, servis öncesi kontrollerini titizlikle gerçekleştirerek müşteri talebi doğrultusunda istenen yerde ve zamanda servis yapmak. Sektöründe önder firmalar arasından seçtiğimiz tedarikçilerimizle, çözüm ortaklığına giderek kaliteli malzemelerle üretim yapmak.
Üretim sıcaklık zincirleri dahil gıda güvenliğini tehlikeye sokacak her türlü konuda önlem almak. Personelimizin, çalıştıkları bölümlere göre verdiğimiz hijyen eğitimleri, depolama ve üretim teknikleri, mesleki eğitimlerinin yanı sıra sunuş ve süsleme teknikleri, konularında uzman kişilerce periyodik eğitimler vererek çalışan kalitesi her zaman üst düzey tutmak.