İş merkezleri, fabrika, okul, Hastane, gibi müşterilerimizin profesyonel hizmet anlayışımızla yemek ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile tesislerimizde hazırlanan yemekler sıcak ve soğuk zincir taşıma proseslerine uygun derecelerde termoboxlara yerleştirilerek hizmet sunulan müşteri mutfaklarımıza modern sevkiyat filomuz ile ulşatırılmaktadır.
Müşteri mutfaklarına ulaştırılan sıcak sunulacak yemekler minimum 85 derece ısıya ayarlanmış benmarilerde , soğuk sunulacak yemeklerde maksimum 10 dereceye kadar muhafaze etmek üzere ayarlanmış salata bar gibi sunum ekipmanlarıyla maksimum 2 saat içerisinde tüketilmesi hedeflenerek servise sunulmaktadır.
Taşıma hizmeti amacı ile kurulan modern tesislerimizde siz değerli müşterilerimizin beklentilerini maksimum seviyede karşılamak için özel lezzetler sunarız.