ABT Catering - Diyarbakır Yemek Hizmetleri

İşyerinizinde bize ayırabileceğiniz yeterli mutfak ve depo alanınız var ise, yemeğinizi kendi tesisinizde de hazırlayıp servis edebiliriz. Yerinde yemek üretim projelerinde dilerseniz belirlediğiniz alana VIP tüm ekipmanları ile tam donanımlı bir mutfak kurar. Usta aşçıları da, yemeğin sunumundan sorumlu olacak servis personelini de özenle seçer ve gerekli eğitimlerden sonra göreve başlatır.

Üretim aşamasında her projede gıda mühendisi proje müdürü olarak o noktada sürekli görev alır ve tıpkı merkez mutfakları gibi kalite, gıda güvenliği ve hijyen sistemlerini yürütür, denetim ve kontrolleri sağlar. Böylece VIP’nin bütün yerinde üretim projeleri merkez mutfak ile aynı kalite standartlarına sahip olur.